ÜRÜNLERİMİZ

KIRMIZI PANCARLI RAVİOLİ

KIRMIZI PANCARLI RAVİOLİ

10-12 ad Tee Yih Jia Wonton Yufkası

200 gr Kırmızı pancar

1 ykaşığı Zeytinyağı

2 ykaşığı Ricotto peyniri

Tuz, karabiber

1 ykaşığı Mavi haşhaş tohumu

2 ykaşığı Tereyağı

Alüminyum folyodan pancarları sarabilecek büyüklükte parçalar kesip, pancarları temizledikten sonra folyoların ortasına yerleştirin. Üzerlerine zeytinyağı gezdirin ve sıkıca sarın. 180°C ye ısıttığınız fırında 45 dk pişirin. Soğuyunca kabuklarını soyup püre haline getirin. Ricotta peynirini , tuz ve biberi ekleyin. Wonton yufkalarını bir kesme tahtasının üzerine yayın yarısının kenarlarını yumurta beyazı ile fırçalayın. Ortalarına 1 tkaşığı pancarlı karışımdan koyun ve diğer yufkaları bunların üzerine kapatın. Kenarlarını bastırarak kapatın veya bir kalıp yardımı ile kesin. Kaynar suda 3 dk kadar haşlayın. Eritilmiş tereyağı ve haşhaş tohumu ile harmanlayarak servis edin.