ÜRÜNLERİMİZ

KİŞNİŞLİ MADRAS BURGER

KİŞNİŞLİ MADRAS BURGER

10 gr.            Shandong Panko Japon Ekmek Kırıntısı
2,5 gr.            TRS Madras Baharatı            
1 ç.kaşığı        Takki Limon Suyu
1 ç.kaşığı        Daregal Kişniş
1 t.kaşığı        Shandong Zencefil Ezmesi
1 y.kaşığı        Salud Doldurulmuş Avokado Küpleri
1 t.kaşığı        UFC Tatlı Mısır
1 ad              HEG Hamburger Ekmeği
                        Sel de Guarande Tuz
120 gr.            Tavuk Kıyma
1 ad.               Hamburger Ekmeği
1 t.kaşığı         Domates Salçası
1 ç.kaşığı        Sarımsak(püre)
1 t.kaşığı         Taze Nane
1 ½ y.kaşığı      Yoğurt
1 y.kaşığı        Közlenmiş Biber(küçük küp kesilmiş)
                      Karabiber
                     Semizotu
Zeytinyağı       
                     Sıvıyağ

Hamburger ekmeklerine tereyağ sürün.

Tavuk kıyma, panko ekmek kırıntısı, madras baharatı, kişniş, zencefil ezmesi, salça ve sarımsağı karıştırın, tuz ve karabiber ile tatlandırıp birlikte yoğurun, 2 saat buzdolabında dinlendirin.
Sıvıyağ bir tavaya alın tavuk burger etinin iki tarafını da mühürleyin ve fırında 175?C 10 dakika pişirin.

Közlenmiş biberi, naneyi, yoğurdu, mısırı, avokado küplerini ve limon suyunu karıştırın. Tuz ve
karabiber ile tatlandırın.

Semizotunu; tuz karabiber ve zeytinyağı ile tatlandırın.

Hamburger ekmeğinin tabanına yoğurt sosu sürün üzerine tavuk burgeri koyun,  semiz otunu da ekleyip, hamburgeri tamamlayın.