ÜRÜNLERİMİZ

KIZARMIŞ CONCHİGLİONİ

 KIZARMIŞ CONCHİGLİONİ
100 Gram Az Yağlı Dana Kıyma
5 Adet Granaro Conchiglioni
1 Y.Kaşığı Daregal Arpacık Soğan
1 Y.Kaşığı Greci Akdeniz Püresi
1 Y.Kaşığı Doğranmış Domates
1 Y.Kaşığı Rende Parmesan
1 Adet Yumurta
100 Gram Un
100 Gram Panko
1 Ç.Kaşığı Go-Tan Sambal Olek Sos
1 T.Kaşığı Monini Üzüm Çekirdeği Yağı
Kıymayı soğan, püre, tuz ve biber ile 4 dakika kadar kavurup domatesleri ilave edip 4 dakika kadar daha pişirin. Sos hazır olduğunda parmesanı ilave edip sosu oda sıcaklığında bekletin. Makarnayı 7 dakika kadar haşlayıp soğutun ve hazırladığınız harçla doldurup sırasıyla un yumurta ve panko ile paneleyin.175 OC lik fritözde 3 dakika kadar kızartıp sambal olek sos ile servis edin.