ÜRÜNLERİMİZ

KÖRİLİ KIZARMIŞ MANTAR

KÖRİLİ KIZARMIŞ MANTAR

100 gr  JFC Tempura Unu

1 adYumurta

150 ml Su (soğuk)

1 tKaşığıPatak?s Garam Masala Köri Ezmesi

3 yKaşığı  Shandong Panko Japon Ekmek Kırıntısı

8 ad  İstiridye Mantarı (ince ve geniş)

 

DİP SOS İÇİN

Malzemeler:

1 tkaşığı  Süzme Yoğurt

1 tKaşığı  Krema (çırpılmış)

1 yKaşığı  Mayonez

1 yKaşığı  Salatalık Turşusu (küçük küp)

1 tKaşığı Daregal Donuk Frenk Soğanı

  Tuz-karabiber

Tempura ununu soğuk suyla çırpın. Yumurtayı ilave edip iyice yedirin. Garam masala köri ezmesinide ekleyip çırpın. Mantarları bu karışıma batırıp sonra  panko ile paneleyin. Fritözde kızartın. Dip sos için tüm malzemeyi karıştırın. Kızarmış körili mantarlarla servis edin.