ÜRÜNLERİMİZ

KÖRİLİ LEVREK

KÖRİLİ LEVREK

120 gr  Levrek Fileto (derisiz kılçıksız)

1 ykaşığıSıvı Yağ

1 tkaşığıPatak?s Madras Köri Ezmesi

1 çkaşığıMae Ploy Yeşil Köri Ezmesi

1 çkaşığıShandong Zencefil Ezmesi

1 çkaşığı Sarımsak (püre)

1 ykaşığıYeşil Biber (küçük küp doğranmış)

1 ykaşığıKuru Soğan (ince şerit doğranmış)

1 tkaşığıPatak?s Korma Köri Ezmesi

3 ykaşığıDomates (küçük küp doğranmış)

1 tkaşığıThai World Demir Hindi Ezmesi

50 mlThai World Hindistan Cevizi Sütü

1 ykaşığıDaregal  Dilimlenmiş Kişniş

1 adet Spring Home Roti Paratha Hint Katmeri

Derin bir sos tenceresine sıvı yağı alın ve ısıtın. Sırasıyla soğan ve yeşilbiberi daha sonra sarımsağı renk alana kadar kavurun. Yeşil köri ezmesini ekleyip bir süre daha kavurmaya devam edin. Madras ve korma köri ezmesini ekleyin. Domatesi ilave edin. Domates suyunu salınca demir hindi ezmesini ve Hindistan cevizi sütünü ekleyin.Balığı bir fırın güvecinin ortasına yerleştirin. Üzerine hazırladığınız sosu dökün ve balığı tamamen örttüğünden emin olun. 175°C ısıtılmış fırına yerleştirin ve 9-10 dk pişirin. Düz tabanlı teflon bir tavayı kısık ateşte ısıtın. Roti parathayı bu tavada iki tarafı kızarana kadar pişirin ve balığın yanında sıcak servis edin.