ÜRÜNLERİMİZ

KORMA SOSLU FUSILLI

KORMA SOSLU FUSILLI

125 gr Garofalo Fusilli

1 ad Piliç but (küp doğranmış)

½ ad Kırmızı biber (jülyen)

½ ad Küçük kabak (jülyen)

1 ykaşığı Sıvıyağ

1,5 ykaşığı Pataks Korma Sos

1 ykaşığı Krema

1 ykaşığı Taze kişniş yaprağı

½ ad Limon kabuğu rendesi

Fusilli yi kaynar suda 10 dk haşlayın. Bu arada sıvıyağ ısıttığınız bir tavada piliç parçalarını soteleyin. Piliçlerin etrafı mühürlendiğinde biber ve kabağıda ekleyip 1 dk daha soteleyin. Korma sosunu ekleyin, makarna pişme suyundan da bir iki kaşık ekleyip suyunu çekene kadar kaynatın. Kremayı ekleyip ısıtın, tuzunu kontrol edin ve hazır olan fusillileri sosa ekleyip 30 sn kadar daha kaynatın. Servis tabağına alıp üzerinde kişniş yaprakları ve limon kabuğu rendesi ile servis edin.