ÜRÜNLERİMİZ

KREMALI MANTAR SOSLU TAVUK KATSU

KREMALI MANTAR SOSLU TAVUK KATSU
170 gr                   Tavuk but Kemiksiz
2 adet                   Yumurta
3 Y.Kaşığı             Un
3 Y.Kaşığı             Shandong klasik çıtır Panko
2 Y.Kaşığı             Süt
 
½  Adet                Soğan
2 diş                      Sarımsak
½ çay kaşığı        zerdeçal
½ t.kaşığı             Kimyon
400 ml                  Tavuk suyu
120 gr                   Maş Fasulyesi
3 y.Kaşığı             TereyağI
4 adet                   kestane mantarı
1 tatlı kaşığı        Lee Kum Kee Istridye sos
1 Çay Bardağı     Kerrymaid  Krema
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Bir gün önceden ıslatmış olduğumuz maş fasulyesini süzdürün. Soğanları küp kesin ve sarımsak ile yağda soteleyin.Ardından fasulyeleri ekleyin, zerdeçal ve kimyon ile tatlandırın, tavuk suyunu ekleyin. Kaynayınca altını kısıp üstünü kapatın, suyunu çekince ve maş fasulyeleri yumuşayınca tereyağı ile bağlayın.
Mantarları ince ince kesin, tavada soteleyin, krema ekleyin ,yarı yarıya çekince istridye sos ekleyin. Tavukların üzerine tutunabilecek kıvamda bir sos elde edene kadar ısıtın.
Tavuklar eşit parçalara bölün ve pane harcı ile paneleyin ve 180 °C de kızartın.Maş fasulyesi üstünde tavuk ve onun üstünde mantar sos olacak şekilde servis edin.