ÜRÜNLERİMİZ

KUŞKONMAZLI VE PASTIRMALI RİSOTTO

KUŞKONMAZLI VE PASTIRMALI RİSOTTO

60 Gram        Scotti Carnaroli Pirinci
20 Gram        Kalın Dilimlenmiş Pastırma
2 Y.Kaşığı        Greci Kuşkonmaz Püresi
1.Y.Kaşığı        Daregal Arpacık Soğan
1 T.Kaşığı        Tuz
1 T.Kaşığı        Karabiber
1 Y.Kaşığı        Tereyağı
1,5 Y.Kaşığı        Rendelenmiş Rani Parmesan
200 ML            Sebze Suyu
1 Y.Kaşığı        Monini Üzüm Çekirdeği Yağı

Pastırmaları küçük küpler halinde doğrayın. Risotto pirincini 3-4 dakika yağda soğan ile birlikte kavurup 100 ml su ilave edin ve suyun yarısını çekince pastırma ve kuşkonmaz püresini ekleyin. Risotto suyunu çektikçe kalan suyu yavaş yavaş ilave ederek pişirme işlemini tamamlayın. Ateşten aldığınız risottoyu tereyağı ve parmesan ile bağlayıp servis edin.