ÜRÜNLERİMİZ

KUZU SIRT

KUZU SIRT

3 adet Kuzu sırt

30 gr Cock Geleneksel Çin Eriştesi

200 ml Acetum Balsamik Sirke

6 gr Hügli Köri Sos

5 adet Arpacık soğan

50 ml Süt

100 gr Toz şeker

Tuz

Taze çekilmiş karabiber

 

Kuzu sırtları ayçiçek yağı, tuz ve taze çekilmiş karabiber ile lezzetlendirin. Teflon tavanın içerisinde her iki tarafını üçer dakika pişirin ve tavadan alın.

Bir tencerenin içerisine süt koyup ısıtın sonra köri sosu ilave edin ve çırpma teli yardımı ile istenilen kıvama gelinceye kadar çırpma teli yardımı ile karıştırın.

Küçük bir tencerenin içerisine su koyup kaynatın. Kaynadıktan sonra biraz tuz ilave edin daha sonra çin eriştesini ilave edip 5 dakika haşlayın. Süzdürün, soğutun, küçük bir kabın içerisine koyup bekletin. Tekrar ısıtmak için ise, teflon tavanın içerisine biraz sıvıyağ ve tereyağı koyup ısıtın. Çin eriştesini ilave edin, tuz ve taze çekilmiş karabiber ile lezzetlendirip tavadan alın.

Küçük bir tavanın içerisine balsamik sirke ve şekeri koyup karıştırın, arpacık soğanları ilave edip kaynatın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 20 dakika pişirip ateşin altını kısın. (Servis edeceğiniz zaman kısık ateşte ısıtın ve ılık bir şekilde servis edin.)

Çin eriştesinin yanında kuzu sırtlarını, arpacık soğanlar ve köri sos ile servis edin.