ÜRÜNLERİMİZ

LEVREK DOLGULU FESLEĞENLİ ÇITIR YUFKA

LEVREK DOLGULU FESLEĞENLİ ÇITIR YUFKA

3 yaprak        Kanaki Filo İnce Yaprak Yufka
1 y.kaşığı        Daregal Fesleğen
1 t.kaşığı        Fallot Ballı ve Balzamikli Hardal
            Sel de Guarande Tuz
1 ad.            Alman Tipi Salatalık Turşusu (küçük küp kesilmiş)
10 ad.            Yeşil Zeytin (ince jülyen kesilmiş)
10 ad.             Çeri Domates (4?e bölünmüş)
1 y.kaşığı        Maydanoz (kıyılmış)
1 y.kaşığı        Dereotu (kıyılmış)
2 ad.               Levrek Fileto
                       Karışık Yeşillik
                       Karabiber
                       Zeytinyağı
                      Toz Şeker

Kanaki yufkaların üzerlerine zeytinyağı sürün. Tuz, fesleğen ve şeker serpin. Şeker bu işlemde yufkaların birbirine tutunmasını sağlayacak. İlk 2 katta işlemi tekrar edin. 3. katın üstünü boş bırakın. Dört kenarı da 15 cm olacak şekilde kesin. Önceden ısıtılmış fırında silikon kalıplar içerisinde, büyük çanaklar olacak şekilde 175?C de kızarana kadar pişirin.
Levrek filetoyu hafif tuzladıktan sonra fırında buharda 100 ?C ?de 6 dakika pişirin. Dışarı alıp oda sıcaklığında soğutun. Zeytinyağı, karabiber ve dereotu içinde marine edin.

Levrekleri, domatesleri, turşuyu, maydanozu, zeytini ve hardalı karıştırıp, zeytinyağı tuz ve karabiber ile tatlandırın. Kanaki çanaklar içerisinde, üzerinde karışık yeşillikler ile servis edin.