ÜRÜNLERİMİZ

LEVREK VOLOVAN

LEVREK VOLOVAN

60 gr Levrek Fileto

1 Ad  Pidy Volavan (8cm)

1 yKaşığıSiyah Üzüm (küçük küp doğranmış)

1 yKaşığı  Daregal DonukTarhun Otu

1 tKaşığı Kereviz Sapı (ince doğranmış)

1 ykaşığıMarul Yaprağı (ince doğranmış

1 tKaşığıDaregal Frenk Soğanı

1 yKaşığı Mayonez

Filetoyu tuzla ve karabiber ile lezetlendirin ve bir fırın tepsisine alın. 175°C 9-10 dk pişirin. Fırından aldığınız etinizi didikleyin. Bir kapta üzümleri, tarhunu, kereviz sapını ve frenk soğanını mayonez ile karıştırıp, soğuttuğunuz balık etini ekleyip karıştırın. Valovanı fırında 3-4  dk ısıtın. Balık karışımını valovanın içerisine doldurun ve üzerini marulla dekorlayıp servis edin.