ÜRÜNLERİMİZ

LEVREKLİ CANNELONİ

LEVREKLİ CANNELONİ

2 Yaprak        Garofalo Lazanya
1 Y.Kaşığı        Magic Balık Baharatı
150 Gram         Jülyen Doğranmış Levrek
4-5 Adet        Büyük Boy Kültür Mantarı
6-7 Adet        Ispanak Yaprağı
1 Y.Kaşığı        Daregal Arpacık Soğan
1 Y.Kaşığı        Tereyağı
½ Y.Kaşığı        Un
1 S.Bardağı        Süt
300 Gram        Mozarella Peyniri
1 T.Kaşığı        Tuz

Mantar, ıspanak, soğan ve levreği tuz ve yarım ölçü balık baharatı ekleyerek kavurup kenara alın. Tereyağını tavada eritip unu ekleyip kokusu gidene kadar kavurup sütü ekleyin, balık baharatının kalanını da ekleyip yoğun akıcı bir beşamel sos elde edin. Sotelediğiniz sebzeleri beşamel sos ile karıştırıp harç yapın.
Lazanya yapraklarını 6 dakika kadar kaynar su da haşlayın ve sudan çıkarıp buzlu bir suya alın.
Lazanyaları uzunlamasına ikiye kesip harcın 3/4 nü içlerine doldurup silindir şeklinde sarıp 4 adet silindir elde edin.
Cannelonileri küçük bir tepsiye alın üstlerine kalan beşameli döküp mozarella peyniri ekleyin ve peynirler eriyene kadar 185 OC e fırında pişirip servis edin.