ÜRÜNLERİMİZ

LUMACHINE MAC&CHEESE, DANA JAMBON

LUMACHINE MAC&CHEESE, DANA JAMBON

80 gr.            Garofalo Lumachine
20 gr.            Moova Gouda (toz)
15 gr.            Moova Gruyere (toz)
30 gr.            Moova Parmesan (toz)
10 gr.            Shandong Panko Japon Ekmek Kırıntısı
40 gr.            Dana Jambon (küçük küp kesilmiş)
50 ml.            Süt
120 ml.        Krema
1 ç.kaşığı        Hardal
2 ç.kaşığı        Tatlı Kırmızı Toz Biber
1 ç.kaşığı        Sarımsak (püre)
1 t.kaşığı        Sıvıyağ
            Tuz
            Karabiber

Lumachine makarnayı kaynar suda 5 dakika pişirin.

Sıvıyağı tavaya koyun ve kızdırın. Dana jambonu tavaya ekleyin ve iyice kıtırlaşana kadar pişirin, ve jambonu kenara alın.
Aynı tavaya kremayı ve sütü koyup kaynatın. Kaynadıktan sonra peynirleri azar azar ekleyin. Diğer bir kapta hardal, kırmızı toz biber ve sarımsağı karıştırın ve krema karışımına ekleyin.

Makarnayı ve sosu ayrı bir kapta karıştırın, güvece koyun. Üzerine pankoyu ve bir miktar parmesan peyniri koyup 180°C de üstü kızarana kadar pişirin. Fırından çıkartıp sıcak servis edin.