ÜRÜNLERİMİZ

MADRAS BAHARTLI PİLİÇLİ KARNIYARIK

MADRAS  BAHARTLI PİLİÇLİ KARNIYARIK

60 gr Tavuk Göğüs Eti

1 çkaşığı  Patak?s Madras  Köri Ezmesi

1 tkaşığıDomates(küçük küp doğranmış)

½  Adet  Patlıcan

1 çkaşığıTaze Kişniş

1 tkaşığıRenkli Biber(küçük küp doğranmış)

1 tkaşığıSıvı Yağ

1 ykaşığıKaşar (rendelenmiş

Piliç etini küçük küpler halinde doğrayın.  Bir tavada sıvı yağ ile soteleyin. Domatesi ve renkli biberleri ekleyin. Madrası  en son ilave edip kısa süre soteleyin. Ortandan uzunlamasına kestiğiniz patlıcanı fritözde hafif kızartın. Küçük bir fırın tepsisine alın. Üzerine sotelediğiniz eti yerleştirin. Rende kaşarları serpiştirip 160 C lik fırında 2 dk graten yapın.  Patlıcanı uzun bir tabağa alıp üzerine kişniş yapraklarını serpiştirin.