ÜRÜNLERİMİZ

MANGOLU PİLİÇ SATAY

MANGOLU PİLİÇ SATAY

150 gr Piliç göğüs (küp doğranmış)

1/2 ad Mango (piliçlerle aynı büyüklükte doğranmış)

2 ykaşığı Lee Kum Kee Satay Sos

2 ykaşığı Su

Tuz

Bambu şiş

1 ykaşığı satay sosu 1 ykaşığı su ile karıştırın. Piliç göğüslerini bu karışıma iyice bulayın ve en az bir gece dolapta bekletin. Ertesi gün bambu şişleri 30 dk kadar suda bekletin. Piliç ve mangoyu sırasıyla şişlere dizin. Izgarada pişirin. Piliçler pişerken kalan 1 ykaşığı satay sosu 1 ykaşığı suyla karıştırıp ısıtın. Pişen şişleri yanında extra satay sosu ile servis edin.