ÜRÜNLERİMİZ

MANTARLI IZGARA ANTRİKOT

MANTARLI IZGARA ANTRİKOT

1 Parça        Antrikot
1 T.Kaşığı    Greci Kantarel Mantarı
1 T.Kaşığı    Greci Dilimli Porcini Mantarı    
1 Ç.Kaşığı    Greci Trüflü Mantar Püresi
10 Gram    Parmesan peyniri
1 Y.Kaşığı    Fiero Şekersiz Krema
1 T.Kaşığı    Sel de Guarende Tuz
1 T.Kaşığı    TRS Tane Karabiber

Antrikotu 20 dakika oda sıcaklığında bekletin,sadece tuz ve biber ekleyerek iki tarafınıda ızgarada 4 er dakika pişirin ve 2 dakika dinlendirin.
Garnitür için mantarları,kantarel mantarının yağında soteleyin,tuz,biber ve kremayı ekleyin 2 dakika daha ocakta tuttuktan sonra mantar püresi ve parmesan ekleyip etin üstünde servis edin.