ÜRÜNLERİMİZ

MEVSİM YEŞİLLİKLERİ, ÖRDEK CİĞERİ VE BEYAZ ŞEFTALİ

MEVSİM YEŞİLLİKLERİ, ÖRDEK CİĞERİ VE BEYAZ ŞEFTALİ

Sos İçin: (2-3 porsiyon salata sosu)

5 ykaşığıZeytinyağı

2 ykaşığıLimon suyu

2 ykaşığıAcetum Beyaz Şarap Sirkesi

5 ykaşığıRavifruit Beyaz Şeftali Püresi

1 tkaşığı Fallot Dijon Hardalı

1 çkaşığı Bal

Salata Malzemeleri:

1 dilim Rougie Dilimli Ördek Ciğeri

50 gr Mevsim yeşillikleri

50 gr İstiridye veya kestane mantarı

6-7 parça Kruton

Sos için tüm malzemeleri bir blendera alıp karıştırın. Dilerseniz tuz ilave edebilirsiniz.

Ördek dilimini küçük küpler halinde doğrayın ve yağsız bir tavada 1 dakika soteleyin. Bir tabağa alıp üzerini kapatın; kenarda dinlensin. Aynı tavada mantarları soteleyin. Yeşillikleri tabağınıza yerleştirin, üzerine ördek ciğeri parçalarını, mantarları ve krutonları yerleştirin. Sosu üzerinde gezdirip servis edin.