ÜRÜNLERİMİZ

MİRİN VE SOYA SOSU MARİNELİ PİLİÇ

MİRİN VE SOYA SOSU MARİNELİ PİLİÇ

2 ad Piliç göğüs (Kelebek Şeklinde Ortadan Açılmış)

½ subardağı Lee Kum Kee Soya Sosu

½ subardağı Mitsukan Mirin Honteri

2 tkaşığı Taze zencefil (püre)

½ ad Limon Kabuğu (şeritler halinde)

1 çkaşığı apioca nişastası

Servis 0cm P için:<>Servis için:

Servis 0cm P için:<>Ramen (Japon Eriştesi)

Soya sosu, mirin, zencefil ve limon kabuğunu harmanlayın. Yarısını ayırın. Diğer yarısını bir kapta piliç göğüsleri ile karıştırın. Bir gece bekletin. Piliç göğüslerini ızgarada pişirin. Önceden ayırdığınız marinasyon karışımını ocakta ısıtın ve nişasta ile karıştırın. Ramen i kaynar suda haşlayın. Bir tavada sosun bir kısmı ile karıştırın. Tavukları ramen, ve kalan sos ile birlikte servis edin.