ÜRÜNLERİMİZ

MİSO VE ZENCEFİL İLE MARİNE EDİLMİŞ SOMON

MİSO VE ZENCEFİL İLE MARİNE EDİLMİŞ SOMON

200 gr Somon fileto

Marinasyon malzemesi: (4 porsiyon(800gr) somon için)

¼ subardağı Hikari Beyaz Miso

¼ subardağı Mitsukan Mirin

2 ykaşığı Mitsukan Pirinç Sirkesi

2 ykaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

2 ykaşığı Yeşil soğan (ince kıyılmış)

1 ykaşığı Taze zencefil(rende)

2 çkaşığı Lee Kum Kee Susam yağı

Garnitür: Silver River Garnitür Karışımı, yeşil limon dilimleri

Marinasyon malzemesini karıştırın, balığı bu karışım içerisinde 20 dk kadar bekletin. 180°C ye ısıtılmış fırında 12 dk pişirin. Tereyağı ile sotelediğiniz garnitür karışımı ve yeşil limon dilimleri ile servis edin.