ÜRÜNLERİMİZ

ÖRDEK BUT CONFIT VE KÖRİ SOS

ÖRDEK BUT CONFIT VE KÖRİ SOS

4 ad  Rougie Ördek But

2 litre Rougie Ördek Yağı veya Sıvı Yağ

2 ad  Çubuk tarçın

2-3 ad Yıldız anason

2-3 dişSarımsak

1 ad  Havuç(iri parçalar halinde)

1 ad  Soğan (dörde bölünmüş)

2-3 ykaşığı Hugli Köri Sos

Köri Sos: (Yaklaşık 10 porsiyon için)

50 gr Hugli Köri Sos (toz)

500 mlSüt

Ördek butlarını derin bir fırın kabının içine yerleştirin. Biraz tuz ve biberle lezzetlendirin. Tarçın, yıldız anason, sarımsak, havuç ve soğanı da bu kabın içine yerleştirin. Tüm malzemenin üzerini örtecek kadar ördek yağı veya sıvı yağ ile doldurun. 110-120 °C de ısıtılmış fırında yaklaşık dört saat pişirin. Köri sos için süt ve toz köri sos karışımını karıştırın ve kaynayana kadar ısıtın. Ördek butlarını köri sos ve mevsim sebzeleri ile servis edin.