ÜRÜNLERİMİZ

ÖRDEKLİ NACHOS

ÖRDEKLİ NACHOS

2 ad Rougie Ördek But Eti

2 subardağı  Rougie Ördek Yağı

1 çkaşığıTane Karabiber

2 diş Sarımsak

1 ad  Havuç

1 ad  Kuru soğan

1 çkaşığıRenkli Biber (küçük küp doğranmış)

1 ad  Union Frost Koçan Mısır Koçanı (5cm)

15-20 ad  Santa Maria Nacho Chips

1 ykaşığı  Casa Fiesta Picante Salsa

 1 ykaşığı La Costena Dilimli Jalapeno Biberi (küçük doğranmış)

2 ykaşığı  Santa Maria Çedar Peynir Sosu

1 ykaşığı  Simplot Donuk Guacamole

1 ykaşığıKaşar Peyniri (rendelenmiş)

tuz

Ördek butlarını derin bir fırın kabına alın. Etrafına, tane karabiber, sarımsak, havuç parçaları ve kuru soğan parçalarını serpiştirin.Biraz tuz ilave edin.   Etin üzerini kaplayacak şekilde ördek yağını dökün. 115°C fırında 4 saat pişirin. Ördek etlerinizi yağdan süzerek çıkartın. Eti kemiklerinden ayırıp didikleyerek küçük parçalara ayırın. Nachoları fırın tepsisine yuvarlak şekil alacak şekilde birbirine bitişik yerleştirin. Sırasıyla etlerinizi, salsa sosunu, koçanından ayırdığınız mısırları, renkli biberlerin ve jalapeno birberlerinin bir kısmını nachoların üzerine yayın. Üzerine bir sos tavasında ısıtarak akışkanlık kazandırdığınız çedar peynir sosunuzu gezdirin.  Kaşar peynirini üzerine serpiştirin. En son renkli görüntüyü tamamlamak için kalan mısır, jalapeno biberi ve renkli biberleri peynirlerin üzerine serpiştirin. Salamandıra yada fırında hafif graten yaptıktan sonra, üzerine guacamoleyi yerleştirip servis edin.