ÜRÜNLERİMİZ

ORYANTAL PİLİÇ SANDVİÇ

ORYANTAL PİLİÇ SANDVİÇ

10 ad İçin

 

1000 gr Piliç göğüs

5 ykaşığı Lee Kum Kee İstiridye Sosu

½ ykaşığı Lee Kum Kee Susam yağı

1 tkaşığı Tapioca veya mısır nişastası

3 ad Orta boy patlıcan

½ ad Limon Suyu

2 ykaşığı Zeytinyağı

10 ykaşığı Mayonez

3 ykaşığı Mae Ploy Çin Böreği Sosu

10 ad Baget veya çıtır kabuklu sandviç ekmeği

Piliç göğüslerini istiridye sosu, susam yağı ve nişasta ile marine edip birkaç saat dinlendirin. Patlıcanları közleyip kabuklarını soyun. Püre haline getirip limonsuyu ve zeytinyağı ilave edip karıştırın. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Mayonezi ve çin böreği sosunu karıştırın. Piliçleri ızgarada veya fırında pişirip dilimleyin. Ekmeğin bir yüzene patlıcan püresi, diğer yüzüne mayonezli sosu sürün ve piliçleri yerleştirip servis edin.