ÜRÜNLERİMİZ

PANCAR VE ENGİNARLI KARİDES BRUSCHETTA

PANCAR VE ENGİNARLI KARİDES BRUSCHETTA

3 Adet            Orta Boy Pancar
2 Y.Kaşığı        Greci Enginar Püresi
50 Gram        Keçi Peyniri
6 Adet            Temizlenmiş Orta Boy Karides
2 Y.Kaşığı        Frontoia Sicilya Zeytinyağı
1 T.Kaşığı        Karabiber
3 Dilim            Hegmek Baget Ekmeği

Pancarı alüminyum folyo ya sarıp 200 OC lik fırında yumuşayana kadar pişirip soğumaya bırakın. Karidesleri enginar püresi ile birlikte soteleyip karabiberi ilave edip kenara alın.
Soğuyan pancarları soyup keçi peyniri ile birlikte rondodan geçirip püre haline getirin. Fırında ısıttığınız ekmek dilimlerinin üstüne pancar püresini sürüp, üstüne de karidesleri ilave edin, son olarakta zeytinyağı ile tatlandırıp servis edin.