ÜRÜNLERİMİZ

PASTA PAELLA

PASTA PAELLA
100 Gram Granaro Orecchiette
1 S.bardağı Ferrer Paella Stoku
1 Y.Kaşığı Bezelye
2 Adet Orta Boy Kalamar
5 Adet Orta Boy Karides
2 Y.Kaşığı Daregal Arpacık Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Ç.Kaşığı Tuz
1 T.Kaşığı Öğütülmüş Karabiber
1 S.Bardağı Kaynar Su
1 Y.Kaşığı Monini Üzüm Çekirdeği Yağı
Makarnayı 11 dakika haşlayın. Kalamarları temizleyin ancak kafalarını atmayın, karidesler ide temizleyip sıcak tavada bütün deniz ürünlerini kalamar kafaları dâhil soğan ve rendelenmiş sarımsakla birlikte yüksek ateşte 3 dakika soteleyin. Son olarak bezelyeleri ve paella stoku ilave edip bir dakika kaynatın. Makarnayı hazırladığınız sosa suyla birlikte ilave edin ve 2 dakika daha pişirip istediğiniz bir yeşillikle servis edin.