ÜRÜNLERİMİZ

PİLİÇ ETLİ BURRITO

PİLİÇ ETLİ BURRITO

15 gr Hügli Baharat Sos (macun)

50 gr La Costena Siyah Fasulye Konservesi

1 adet 30 cm Mission Acı Biberli Wrap

2 y.kaşığı  Simplot Donuk Guacamole

1 y.kaşığı Casa Fiesta Picante Salsa

25 gr  Elephant Basmati Pirinci

1 adet Piliç göğüs

100 gr Süt

Sıvıyağ

Tuz

Taze çekilmiş karabiber

Küçük bir tencerenin içerisine süt koyup kısık ateşte ılıştırın daha sonra baharat sosu ilave edip çırpma teli yardımı ile karıştırın. Pilicinizi sıvıyağ, tuz ve taze çekilmiş karabiber koyup lezzetlendirin. Daha sonra ızgarada pişirin, jülyen doğrayın. Siyah fasulye konservesini yıkayın ve süzdürün. Pirinci haşlayın. Wrap ekmeğini teflon tavada hafifçe ısıtıp ortasına baharat sosu sürün ve piliçleri yerleştirin. Pirinci, salsayı ve siyah fasulyeyi ısıtıp yerleştirin, en üste chipotle mayonez sosu sıkın (dana etli quesadilla tarifinde hazırlanışı anlatılmıştır) ve dürüm yapın. Tavada her iki tarafını ısıtın ve guacamole sos ile servis edin.