ÜRÜNLERİMİZ

PİLİÇ ETLİ SOBA NOODLE

PİLİÇ ETLİ SOBA NOODLE

100 gr Namka SeimenKuru Soba Noodle

150 gr Piliç but (ince dilimlenmiş)

3 ad Shandong Kuru Shitake Mantarı

¼ ad Havuç(ince dilimlenmiş)

¼ ad Kabak(ince dilimlenmiş)

2 ad Yeşil soğan (2 cm kesilmiş)

Marinasyon için: 1 tkaşığı soya sosu, 1 çkaşığı susam yağı, 1 çkaşığı tapioca nişastası

Sos İçin:

3 ykaşığı Lee Kum Kee Hoisin Sos

½ ykaşığı Lee Kum Kee Fine Chili Sos

1/? ykaşığı Ketçap

75 ml Su

½ çkaşığı Tapioca Nişastası

Soba noodle ı 3-4 dk haşlayıp süzdürün. Yıkayın ve az susam yağı ile harmanlayın. Kuru shitake mantarını birkaç dakika haşlayıp dilimleyin. Piliç butlarını marinasyon malzemesi ile karıştırın. Bir tavada iki yemek kaşığı sıvıyağ kızdırıp tavuk butlarını ilave edin. 1-2 dk soteleyin. Sebzeleri ilave edin ve yüksek ateşte kısa bir süre daha soteleyin. Sos karışımını ilave edin ve 1 dk kadar kaynatın. Sobayı sıcak suda kısa bir süre ısıtıp süzdürün ve bir tabağa alın. Üzerine tavuklu karışımı ilave edin.