ÜRÜNLERİMİZ

PİLİÇ PAKORA

PİLİÇ PAKORA

180 gr  Piliç göğüs (küp doğranmış)

1 ykaşığıPatak?s Madras Köri Ezmesi

1 tkaşığı Sıvı yağ

Tuz

1 su bardağı+ 1 ykaşığıJFC Tempura Unu

¾ su bardağı Soğuk Su

1 tutam  Rajah Garam Masala Baharat Karışımı

Dip Sos:

1 ykaşığıSüzme yoğurt

1 tkaşığı Patak?s Mango Chutney

Piliç göğüsleri madras , tuz ve sıvıyağ ile bir gece önceden marine edin. Ertesi gün piliçleri yapışmaz bir tavada 2 dakika soteleyip soğuması için bir kenara alın. Piliçler soğuduğunda tempura unu ve soğuk suyu karıştırın. İçine bir tutam garam masala baharatı atın. Daha önceden marine edip sotelediğiniz baharatlı piliç parçalarını, tempura  ununa ve sonra tempura unu ile hazırladığınız hamur karışımına batırıp, kızgın yağda 2-3 dakika kızartın. Bu arada mango chutneyi püre haline getirip süzme yoğurt ile karıştırın. Kızarmış piliç parçalarını bu sosla birlikte servis edin.