ÜRÜNLERİMİZ

PİLİÇLİ UDON NOODLE

PİLİÇLİ UDON NOODLE

100 gr Jfc Udon

100 gr Piliç Göğüs (ince uzun kesilmiş)

50 gr Shangdong Kuru Şitake Mantarı (haşlanmış-ince doğranmış)

50 gr Kültür Mantarı (ince dilimlenmiş)

1 adet Taze Soğan (ince kıyılmış)

1 diş Sarımsak (ince dilimlenmiş)

1 t.kaşığı Zencefil (ince kıyılmış)

40 gr Beyaz Lahana (ince şerit doğranmış)

2 y.kaşığı Sıvı Yağ

Karışım

1 y.kaşığı Lee Kum Kee Hoisin Sos

1 y.kaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

1 ç.kaşığı Lee Kum Kee Susam Yağı

1 tutam Şeker

1 ç.kaşığı Nişasta

Udonları kaynar suda 3-4 dakika haşlayın, soğuk su ile yıkayın. Kızgın bir tavaya yağı koyup, içine sarımsak ve zencefili atın. Ardından piliçleri ekleyin. Bir dakika soteledikten sonra mantarları ve lahanayı ilave edin. Bir dakika soteledikten sonra bir yemek kaşığı su ve udonları ilave edin. Biraz pişirin, sos karışımını ilave edin. Karıştırıp ocaktan alın taze soğanları üzerine serpiştirin ve sıcak servis edin.