ÜRÜNLERİMİZ

PİRİNÇ KAĞIDINDA ÇITIR PİLİÇ

PİRİNÇ KAĞIDINDA ÇITIR PİLİÇ

2 ad.            Thai World Pirinç Kağıdı
1 y.kaşığı        Salud Avokado Küpleri
1 y.kaşığı        Thai World Tatlı Biber Sosu
4 y.kaşığı        Shandong Panko Ekmek Kırıntısı
1 t.kaşığı        Chardonnay Şarap Sirkesi
1 ç.kaşığı         Thai World Sriracha Acı Biber Sosu
1 t.kaşığı        TaTki Limon Suyu
            Sel de Guarande Tuz
100 gr            Tavuk Fileto (parmak kalınlığında kesilmiş)
                      Soya Filizi
1 y.kaşığı        Havuç (ince jülyen doğranmış)
1 y.kaşığı        Salatalık (ince jülyen doğranmış)
1 y.kaşığı        Mayonez
                      Un
                      Yumurta
                      Süt
                     Beyazbiber

Süt ve yumurtaları çırpın. Tavuk parçalarını tuzlayın ve ardından  una, ardından süt ve yumurta karışımına, ardından panko?ya bulayın. Daha iyi bir ürün ve daha kalın bir çıtır için en son işlemden sonra tekrar süte, ardından tekrar panko?ya bulayın. 170?C ye ısıtılmış fritözde, etrafı altın sarısı renk alana kadar kızartın.

Bir küvete su doldurun, pirinç kağıtlarını içerisine daldırıp çıkarın. Suyun içerisinde istenen yumuşaklığa kavuşmasını beklemeyin, gereken  yumuşaklığa içerisine istediğiniz harcı doldurduğunuzda ulaşacaktır.

Pirinç kağıtlarını tezgaha serin. İçerisine tatlı biber sosunu sürün, hemen arkasından avokado küplerini, pankolu tavuk parçalarını, soya filizini, salatalık ve havuçları ekleyip tuz ve karabiber ile tatlandırın. Sarıp tabağa alın.

Sos için, sriracha acı biber sosunu, mayonezi, limon suyunu ve şarap sirkesini karıştırıp beyazbiber ve tuz ile tatlandırıp rulo pirinç kağıtları ile servis edin.