ÜRÜNLERİMİZ

PORÇİNİ DOLGULU ÖRDEKLİ PANZEROTTİ

PORÇİNİ DOLGULU ÖRDEKLİ PANZEROTTİ

5 adet Surgital Porçini Mantarlı Panzerotti

1 y.kaşığı Lee Kum Kee İstiridye Sos

1 t.kaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

1 ç.kaşığı Lee Kum Kee Susam Yağı

1 adet Rougie Ördek But

Yeterince Rougie Ördek Yağı

1 y.kaşığı Sıvıyağ

1 tutam Şeker

1 tutam Maydanoz

Öncelikle derin bir kaba ördek budunu yerleştirin ve üzerini tamamen örtecek kadar ördek yağını koyun. 120 dereceye ayarlanmış fırında 4 saat pişirin. Bol kaynar suda panzerottiyi 6-7 dakika haşlayın. Yapışmaz bir tavaya sıvıyağı koyun. Pişmiş ördekleri küçük parçalara bölün ve içine atın. Ardından 2 kaşık su ilave edip kaynatın. Geriye kalan tüm malzemeleri ekleyip haşlanmış panzerottiyi de bu karışıma ilave edin. Geniş bir tabakta servis edin.