ÜRÜNLERİMİZ

PORTAKALLI REZENE VE FÜME SOMON SALATASI

PORTAKALLI REZENE VE FÜME SOMON SALATASI

1 ad Rezene (kök kısmı)

½ su bardağı Portakal suyu

2 dilim portakal

½ su bardağı Tavuk suyu

4 dilim Somon füme

1 ykaşığı Acetum Blaze

50 gr Karışık yeşillik

Salata sosu için:

2 ykaşığı Acetum Balzamik Sirke

2 ykaşığı Portakal Suyu

1 çkaşığı Portakal kabuğu rendesi

2-3 ykaşığı Zeytinyağı

Tuz-biber

Garnitür: Frenk soğanı

Rezeneyi portakal suyu, portakal dilimleri ve tavuk suyu ile bir vakum poşeti içine yerleştirin ve vakumlayın veya fırın poşetine koyup ağzını sıkıca kapatın. Fırında 100 derece buharda (buharlı fırınınız yoksa aynı ısılarda bir benmarie içinde) rezenenin büyüklüğüne göre 25 ile 35 dk arasında pişirin. Kendi suyunda soğumaya bırakın. Salata sosu için tüm malzemeleri iyice karışana kadar çırpın. Yeşillikleri salata sosu ile harmanlayın. Rezeneyi poşetinden çıkarıp dilimleyin. Rezene ve somon füme dilimlerini tabağa yerleştirin. Yeşillikleri de bunların arkasına yerleştirin. Etrafına blaze dökün ve frenk soğanı ile süsleyerek servis edin.