ÜRÜNLERİMİZ

ROBESPİERRE SALATASI

ROBESPİERRE SALATASI

120 Gram        Bonfile
3 Y.Kaşığı        Sacla Fesleğenli Makarna Sosu
1 Bağ            Roka
6 Adet            Silver River Tatlı Bezelye
1 Y.Kaşığı        Monini Üzüm Çekirdeği Yağı
1 Y.Kasığı        Monini Limon Aromalı Zeytinyağı
1 T.Kaşığı        Tuz
30 Gram        Soya Filizi

Bonfileleri 40 gramlık dilimler halinde kesip et döveceği ile inceltin ve tavada her iki yüzünü 5 er saniye pişirin. Pişen etlerin üstüne fırça ile fesleğen sos sürün. Tatlı bezelyeleri tavada 3 dakika soteleyip kabukları ve taneleri ayırıp kabukları jülyen doğrayın. Rokayı, soya filizlerini, tatlı bezelyenin taneleri ve kabuklarını karıştırın, limonlu zeytinyağı ve tuz ile tatlandırıp tabağa alın. Üstüne bonfile dilimlerini koyup servis edin.