ÜRÜNLERİMİZ

ROMESCO HUMUS

ROMESCO HUMUS

300 Gram     Nohut
2 Y.Kaşığı    Tahin
2 Y.Kaşığı    Tatki Limon Suyu
2 Y.Kaşığı    Ferrer Romesco Sos
1 T.Kaşığı    Tagascha Zeytini
1 Y.Kaşığı     Zeytinyağı
1. T.Kaşığı    Tuz
1 T.Kaşığı    TRS Karabiber
6 Dilim         Sucuk
1 Adet        Hegmek Baget Ekmeği

Nohutları haşlayın ve kenarda soğumaya bırakın. Baget ekmelerini 2 parmak kalınlığında kesin ve kızartın, sucukları ayrı bir tavada iyice pişirin. Nohutları ve diğer malzemeleri mutfak robotunda püre haline getirin. Püreyi ekmeklerin üstüne sürün ve pişirdiğiniz sucukları da en üstüne yerleştirerek servis edin.