ÜRÜNLERİMİZ

ROMESCO SOSLU AHTAPOT SALATASI

ROMESCO SOSLU AHTAPOT SALATASI

80-90 Gram        Ahtapot Bacağı
2 Adet            Büyük Boy Patates
1 Y.Kaşığı        Tatki Limon Suyu
2 Y.Kaşığı        Ferrer Romesco Sos
1 T.Kaşığı        Tuz
1 Y.Kaşığı        Sant?agata Taggiasca Zeytini
½  Adet            Limon
½  Adet            Portakal
1 Adet            Soğan
1 Adet            Kereviz Sapı

Ahtapot kollarını limon, portakal, soğan ve kereviz sapı ile yumuşayana kadar geniş bir tencerede haşlayın, haşlanan ahtapotları soğumaya bırakın ve sonrada kabuklarını soyun.
Patatesleri püre olmayacak şekilde haşlayın. Soğutup soyun.
Ahtapotu, patatesleri ve diğer malzemeleri karıştırıp salâtınızı servis edin.