ÜRÜNLERİMİZ

SARIMSAKLI DOMATES SOSLU VE TAVUKLU UDON

SARIMSAKLI DOMATES SOSLU VE TAVUKLU UDON

1 paket Shandong Donuk Udon

120 gr Piliç göğüs eti (jülyen doğranmış)

1 çkaşığıSarımsak

1 çkaşığıZencefil

2 ykaşığıÇin lahanası(jülyen doğranmış)

2 ykaşığıSoya filizi

1 ykaşığıHavuç(jülyen doğranmış)

1 ykaşığıDomates(çekirdekleri alınmış, küp doğranmış)

1,5 ykaşığı  Lee Kum Kee Sarımsaklı Domates Sosu

1 ykaşığıLee Kum Kee Soya Sosu

Tavuk suyu

Udonu kaynar suda 3-4 dakika haşlayın. Yıkayıp, süzdürün. Geniş bir tavayı ısıtıp 1 ykaşığı sıvı yağ ilave edin. Udonu geniş bir şekilde tavaya yayıp, ara sıra karıştırarak hafifçe kızarmasını sağlayın ve bir tabağa aşın. Aynı tavaya 1 -2 ykaşığı sıvı yağ ilave edip piliçleri 1-2 dakika soteleyin. Piliçlerin pişmesine yakın sırasıyla, zencefil, sarımsak, havuç, lahana ve soya filizini ekleyin. Sebzeleri çok öldürmeyin. Sarımsaklı domates sosunu ve 2 kaşık tavuk suyunu tavaya ilave edin. Udonu ve domatesleri  de tavaya alın ve kısa bir süre tüm malzemeyi karıştırarak pişirin. Tuzunu kontrol edip gerekirse soya sosu ile tamamlayın.