ÜRÜNLERİMİZ

SHERRY SOSLU KUŞKONMAZ VE FASULYE SALATASI

SHERRY SOSLU KUŞKONMAZ VE FASULYE SALATASI

5-6 ad Silver River Kuşkonmaz

2 ykaşığı Silver River Edamame

2 ykaşığı Silver River Yeşil Çin Fasulyesi

2 ykaşığı Casa Fiesta Meksika Fasulyesi

½ ad Havuç(rende)

¼ ad Kırmızı soğan(kıyılmış)

Sos İçin:

3 ykaşığı Acetum Sherry Sirkesi

1 çkaşığı Bal

1 tkaşığı Taze kekik

3 ykaşığı Zeytinyağı

Tuz-biber

Kuşkonmazlar donuk iken alt kısımlarındaki kabukları soyun. Edamameyi 3-4 dk haşlayın süzdürün ve kabuklarını soyun. Yeşil çin fasulyesi ve kuşkonmazlar ön pişirilmesi yapıldığı için 30 sn kadar kaynar suda ısıtıldıktan sonra soğuk suya alındığında hazır olacaktır. Sos malzemelerini iyice karışana kadar çırpın. Kuşkonmazları sosun bir kısmı ile marine edip birkaç dakikalığına bir kenara alın. Havuç hariç diğer malzemeleri sosla iyice harmanlayıp tabağa alın. Üzerine havuçları serpiştirin. En üste kuşkonmazları yerleştirip servis edin.