ÜRÜNLERİMİZ

SHITAKE VE DANA ETLİ UDON

SHITAKE VE DANA ETLİ UDON

60 gr.                Shandong Donuk Udon        
1 t.kaşığı            Daregal Arpacık Soğan
1 ç.kaşığı            Thai World Siyah Susam Tohumu
1 t.kaşığı            Shandong Zencefil Ezmesi
1 ½ y.kaşığı            Lee Kum Kee Teriyaki Sos
1 y.kaşığı            Shandong Shiitake Mantarı Dilimlenmiş
1 y.kaşığı            Lee Kum Kee Soya Sosu
1 t.kaşığı            Lee Kum Kee İstiridye Sosu
                                Trs Tane Karabiber
40 gr.                Bonfile (ince uzun kesilmiş)
1 y.kaşığı            İstiridye Mantarı
1 ç.kaşığı            Sarımsak(püre)
1 y.kaşığı            Havuç (jülyen kesilmiş)
1 y.kaşığı            Taze Soğan(kıyılmış)
1 ç.kaşığı            Beyaz Susam
1 y.kaşığı            Soya Filizi
1 y.kaşığı            Un
100 ml.                Sıcak Su
                           Sıvıyağ

Bonfile parçalarını, bir gün önceden soya sosu, istiridye sosu ve karabiber çerisinde marine edin.

Udon üzerine kaynar su ekleyin yaklaşık 10 dakika bekleyin ve süzün.

Sıvıyağı tavaya alın, iyice ısıtın, marine edilmiş bonfile parçalarını un ile bulayın
ve çıtırdayana kadar pişirin. Peçete yardımıyla fazla yağından kurtulun.

    Aynı tavaya sıvıyağ ekleyin ve istiridye mantarlarını kızartın. Shiitake
Mantarlarını ve arpacık soğnaları ekleyin. Az çevirin ve sarımsak ile zencefili ilave edin. Havucu ve taze soğanları ekleyin. Sıcak Su ilave edin ve teriyaki sos ekleyin. Udon?u ekleyip su buharlaşana kadar pişirin. Bonfile parçalarını ekleyin,
ve iyice karıştırın. Beyaz susam, siyah susam ve taze soğan ile süsleyip sıcak servis edin.