ÜRÜNLERİMİZ

SİNGAPUR NOODLE

SİNGAPUR NOODLE

Sos İçin:

1 ykaşığıCock Sriracha Acı Biber Sosu

1 tkaşığıLee Kum Kee Koyu Soya Sosu

1 ykaşığıLee Kum Kee İstiridye Sosu

1,5 ykaşığı  Ketçap

1 çkaşığıToz şeker

1 tkaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

Diğer malzemeler

100 gr Xiamen Yumurtalı Çin Eriştesi 

1 ad  Yumurta

100 gr Tavuk göğüs eti(jülyen)

1 çkaşığıSarımsak(püre)

1 çkaşığıZencefil(püre)

2 ykaşığıSoya filizi

1 ykaşığıÇin lahanası(jülyen)

1 ykaşığıYeşil soğan(ince kıyılmış)

Karabiber, tavuk suyu

Çin eriştesini derin bir kaba alıp, üzerini kaynar su ile doldurun. 10-15 dakika bekletip süzdürün ve daha sonra kullanmak üzere bir kenara alın. Sos için tüm sos malzemelerini bir kasede güzelce karıştırın.  Sıcak bir tavaya 1 kaşık sıvı yağ ilave edin. Yumurtayı kırıp, karıştırıp, parçalayarak tamamen pişirin ve bir tabağa alın. Aynı tavaya 1-2 kaşık sıvıyağ daha ilave edin. Pilici ekleyip bir iki dakika soteleyin. Sarımsak ve zencefili ilave edip kısa bir süre daha soteleyin. Sırasıyla lahana, Çin eriştesi , yumurta ve soya filizini ekleyin. Üzerine sos karışımını ve 1-2 kaşık tavuk suyunu ilave edin.  Tavanın dibi tamamen kuru olana kadar kavurun. Gerekirse biraz daha soya sosu ilave ederek tuzunu ayarlayın. Servis kasesine alıp, üzerine yeşil soğan serpiştirerek servis edin.