ÜRÜNLERİMİZ

SOMONLU TARTAR REZENELİ TART İÇİNDE

SOMONLU TARTAR REZENELİ TART İÇİNDE

80 Gram            Somon Balığı Fileto
1 Ç.Kaşığı        Shandong Zencefil Ezmesi
1 T.kaşığı        S&B Wasabi Tozu
5 Y.Kaşığı        Lee Kum Kee Soya Sosu
1 Ç.Kaşığı        Daregal Dilimlenmiş Arpacık Soğan
4 Adet            Kemal Özcan Rezeneli Tart

Somonu incecik doğrayın, soğanları elinizle olabildiğince sıkıp suyunu alıp somonlarla birlikte karıştırın. Zencefili rendelenmiş olarak somon harcınıza ilave edin. Sos içinde soya sosu ile toz wasabi yi homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın.
Somon harçlarını tartlara doldurup hazırladığınız sos ile birlikte servis edin.