ÜRÜNLERİMİZ

SOYA VE ERİK SOS İLE MARİNE EDİLMİŞ TAVUKGÖĞSÜ

SOYA VE ERİK SOS İLE MARİNE EDİLMİŞ TAVUKGÖĞSÜ

1 adet Tavuk göğüs

50 gr Cock Çin Eriştesi

2 y.kaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

1 y.kaşığı Lee Kum Kee Erik Sos

2 y.kaşığı Lee Kum Kee Tavuk Marine Sos

1 t.kaşığı Casa Fiesta Çedar Peynir Sosu

2 y.kaşığı Su

1 ç.kaşığı Tapyoka Nişastası

4 y.kaşığı Sıvıyağ

½ çkaşığı Tuz

½ çkaşığı Taze çekilmiş karabiber

3 y.kaşığı Bal

Marinasyon için:

Bir kapta soya sosu, erik sos, bal ve sıvı yağı karıştırın. Daha sonra tavukgöğsünü ilave edip karıştırın ve 30 dk. marine edin. Tavukgöğsünü marinasyondan çıkartın ve ızgarada istediğiniz pişme derecesine ulaşana kadar pişirin.

Çin eriştesini pişirmek için:

Küçük bir tencerenin içerisine su koyup kaynatın. Kaynadıktan sonra biraz tuz ilave edin daha sonra çin eriştesini ilave edip 7 dk. Haşlayın. Teflon tavanın içerisine biraz sıvı yağ koyup ısıtın daha sonra çin eriştesini süzdürüp ilave edin. Tereyağı ve çedar peynirli sos ilave edin, karıştırın. Tuzunu kontrol edip tavadan alın.

Sos için:

Küçük bir sos tenceresinin içerisine tavuk marine sosunu ve suyla karıştırdığınız nişastayı ilave edip ısıtın (sosun kıvamı çok koyu bir halde olmamalı. İstenilirse sosun içerisine bir miktar nişasta ilave edilebilir).