ÜRÜNLERİMİZ

SPAGHETTI, BONFİLE VE DEMİ-GLACE SOS

SPAGHETTI, BONFİLE VE DEMİ-GLACE SOS

80 gr.            Agnesi Spaghetti
12 gr.            Hugli Demi-Glace Sos Tozu
1 t.kaşığı        Moova Parmesan (rende)
1 ½  y.kaşığı        Shandong Shiitake Mantarı Dilimlenmiş
1 t.kaşığı        Daregal Fransız Soğanı
50 gr.            Bonfile (küçük küp doğranmış)
½ ad.            Kapya Biber (küçük küp doğranmış)
½ ad.            Yeşil Dolmalık Biber (küçük küp doğranmış)
1 ç.kaşığı        Sarımsak (püre)
100 ml.        Su
1 t.kaşığı        Maydanoz (kıyılmış)
1 y.kaşığı        Sıvıyağ
            Tuz
            Karabiber

Spaghetti makarnayı kaynar suda 8 dakika pişirin.

Tavada 100 ml suyu kaynatın ve demi-glace tozunu ekleyip altını kısın. Kıvamı yoğunlaşana kadar karıştırın.

Sıvıyağı tavaya alın, yağ kızınca biberleri, shiitake mantarını ve soğanı ekleyip, yumuşayana kadar pişirin, bonfileyi ekleyip mühürleyin, sarımsağı ekleyin. Demi-glace sosu ekleyin ve tavanın altını kısın. Makarnayı ve maydonuzu ekleyip, tuz ve karabiber ile tatlandırıp, tabağa alın. Parmesanı ekleyip servis edin.