ÜRÜNLERİMİZ

TANDORİ PİLİÇ ŞİŞ

TANDORİ PİLİÇ ŞİŞ

200 gr Piliç Göğüs Eti

1 ykaşığıSüzme Yoğurt

1 ykaşığıSızma Zeytin Yağı

1 çkaşığı  Patak?s Tandoori Köri Ezmesi

2 ad  Spring Home Roti Paratha (hint ekmeği)

1 AdetDomates

1 AdetSivribiber

1 Adet Kuru Soğan

1 çkaşığıSumak

Tuz

Piliç göğüslerini büyük küplere bölün. Bir çırpma kabında süzme yoğurt, tuz, zeytin yağı ve Tandoori yi kaşık yardımı ile çırpın. Doğramış olduğunuz tavukları bu karışım ile marine edin. Mümkünse bir saat dinlendirin. Domates ve biberi ızgarada közleyin. İnce doğranmış soğanları sumak ve biraz tuzla ovun. Roti parathayı yapışmaz bir tavada her iki tarafı kızarana kadar pişirin. Metal şişlere geçirdiğiniz etinizi  200C lik fırında 15-17 dk pişirin. Uzun ve düz bir tabağa ,isteğe göre şişle ya da şişten çıkararak yerleştirin. Yanına közlediğiniz domates, biber ve sumaklı soğanı koyarak servis edin.