ÜRÜNLERİMİZ

TARÇIN ÇUBUKLARINDA IZGARA ÖRDEK

TARÇIN ÇUBUKLARINDA IZGARA ÖRDEK

3 ykaşığı  Lee Kum Kee Çin Marinasyonu

200 gr Rougie Ördek Göğsü (iri küp doğranmış)

4 ad 10 cm çubuk tarçın

1 ykaşığı Pataks Mango Chutney

2 ykaşığı Tipiak Kuskus

2 ykaşığı Silver River 5 li Garnitür sebze Karışımı

Ördek parçalarını bir gece çin marinasyonu içinde bekletin. Ertesi gün tarçın çubuklarına geçirip ızgarada pişirin her iki tarafını yaklaşık 3 er dk pişirin. Kuskusu pakt üzerindeki tarife uygun olarak hazırlayın. Sebzeleri kaynar suda bir dakika ısıtıp kuskus ekleyin ve tuz biber ile lezzetlendirin. Izgara ördek parçalarını, tarçın çubuklardan çıkarmadan, kuskus ve mango chutney ile servis edin.