ÜRÜNLERİMİZ

TARHUNLU PİLİÇ SANDVİÇ

TARHUNLU PİLİÇ SANDVİÇ

60 gr Piliç But (kemikli)

1 Ad  Susamlı Sandvic Ekmeği

1 yKaşığıSiyah Üzüm (küçük küp doğranmış)

1 yKaşığı  Daregal DonukTarhun Otu

1 tKaşığı Kereviz Sapı (ince doğranmış)

2 Ad  Marul Yaprağı

1 tKaşığıDaregal Frenk Soğanı

1 yKaşığı Mayonez

Piliç etini fırın kabına alıp az suyla 140°C de 2 saat pişirin. Fırından aldığınız etinizi didikleyin. Bir kapta üzümleri, tarhunu, kereviz sapını ve frenk soğanını mayonez ile karıştırıp, soğuttuğunuz  piliç etini  ekleyip karıştırın. Ekmeği uzunlamasına eşit iki parçaya bölüp alt parçaya marul yapraklarını yerleştirin.Üzerine karışımı yerleştirip diğer parçayı üzerine kapayın ve servis edin.