ÜRÜNLERİMİZ

Tatlı-Ekşi Levrekli Tost Melba

Tatlı-Ekşi Levrekli Tost Melba

8 ad.            Van Der Meulen Melba Toast Original
4 y.kaşığı        Thai World Balık Sosu
1 y.kaşığı        Thaiagri Limon Otu
1 ad.            Thaiagri Misket Limonu Yaprakları
1 ½ y.kaşığı        Shandong Zencefil Ezmesi
1 ad.            Levrek Fileto
2 ad.            Lime (sıkılmış)
1 ad.             Limon (sıkılmış)
2 y.kaşığı        Maydanoz
2 y.kaşığı        File Badem
            Zeytinyağı
            Tuz
            Karabiber    

Levrek filetoyu hafif tuzladıktan sonra fırında buharda 100 ?C ?de 8 dakika pişirin. Dışarı alıp oda sıcaklığında soğutun.

Balık sosunu, limon otunu, misket limonu yapraklarını, zencefil ezmesini, limon ve lime sularını, maydanozu, zeytinyağını, tuz ve karabiberi karıştırıp blenderda püre haline getirin.

Melba toastların üzerine az miktarda zeytinyağı gezdirdikten sonra, sos karışımımızı levreğin üzerine dökün, balığı kaşık yardımıyla parçalara ayırdıktan sonra melba toastlar üzerinde servis edin.