ÜRÜNLERİMİZ

TATLI EKŞİ SOSLU TAVUK ŞİŞ

TATLI EKŞİ SOSLU TAVUK ŞİŞ

120 grTavuk Göğüs (büyük küp doğranmış)

1 tkaşığı  Un

2 ykaşığıLee Kum Kee Tatlı Ekşi Sos

200 ml  Süt

1 ykaşığı Kaşar Rendesi

2 adet  Bambu Şiş (15 cm)

1 çkaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

1 ykaşığı Renkli Biber (büyük küp doğranmış)

1 ykaşığı Sıvı Yağ

175° C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Bir sos tenceresine unu ve sıvı yağı koyup iyice kavurun. Sütü ekleyip devamlı karıştırıp pürüzsüz bir beşamel sos elde edin. Kalan tatlı ekşi sosu beşamele ilave edin ve soya sos ile lezzetlendirin. Hazırladığınız bu sosu pişirdiğiniz şişlerin üzerine döküp rende kaşarı serpiştirin ve üzeri kızarana kadar yeniden fırında tutun. Sıcak olarak servis edin.