ÜRÜNLERİMİZ

TAVUK VE BROKOLİ UDON

TAVUK VE BROKOLİ UDON

1 pk Shandong Udon Noodle

100 gr Brokoli (ön haşlama yapılmış)

100 gr Piliç göğüs (dilimlenmiş)

6 ad Xiamen Kuru Shitake Mantarı

2 ad Yeşil soğan (jülyen)

1 çkaşığı Tapioca Nişastası

1 tkaşığı Kavrulmuş susam

Sos karışımı:

4 ykaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

1 ykaşığı Lee Kum Kee Hoisin Sos

1 tkaşığı Lee Kum Kee Susam Yağı

1 çkaşığı Lee Kum Kee Sarımsaklı Biber Sosu

4 ykaşığı Tavuk Suyu

Udonları kaynar suda 3-4 dk haşlayın, süzdürün ve soğuk su ile yıkayın. Piliç göğsünü 5 dakika haşlayın. Soğuyunca küçük parçalara ayırın. Mantarları ılık suda yarım saat bekletin. Yumuşadıklarında süzdürün ve soteleyin. Sos karışımını bir tavaya alın, brokoli tavuk ve mantarları ekleyip kaynatın. Tapioca nişastası ile sosu koyulaştırın. Udonları sıcak suda kısa bir süre ıstın. Servis tabaklarına alıp, tavuk, brokoli karışımını üzerine dökün. En üste yeşil soğanları ve susamı serpiştirip servis edin.