ÜRÜNLERİMİZ

TAZE OTLU IZGARA LEVREK

TAZE OTLU IZGARA LEVREK

1 Ç.Bardağı    Monini Üzüm Çekirdeği Yağı
1 T.Kaşığı    Daregal Fesleğen
1 T.Kaşığı    Daregal Arpacık Soğan    
1 Ç.Kaşığı    Daregal Tarhun
1 Ç.Kaşığı    Daregal Keklik Otu
1 T.Kaşığı     Tatki Limon Suyu
1 Ç.Kaşığı    Sel de Guarende Tuz
1 Ç.Kaşığı    TRS Karabiber

Levreği tuz ve karabiber ile tatlandırıp derili tarafını 5 üst tarafını 2 dakika ızgarada pişirip kenara alın.
Sos için üzüm çekirdeği yağını tavaya alıp dumanı çıkana kadar kızdırıp ateşten alın,bütün otları ve limon suyunu ekleyip karıştırın ve balıkla birlikte servis edin.