ÜRÜNLERİMİZ

TEMPURA BALIK VE SEBZELER

TEMPURA BALIK VE  SEBZELER

90 gr.            JFC Tempura Pane Karışımı
1 y.kaşığı        Lee Kum Kee Teriyaki Sos
1 t.kaşığı        Fallot Dijon Hardalı
1 y.kaşığı        Lee Kum Kee Soya Sosu
1 ç.kaşığı        Daregal Kekik
1 ç.kaşığı        Acetum Şarap Sirkesi
                      Sel de Guarande Tuz
1 ad.            Kabak (parmak şeklinde kesilmiş)
1 ad.            Havuç (parmak şeklinde kesilmiş)
1 ad.            Soğan (parmak şeklinde kesilmiş)
1 ad.            Levrek Fileto veya beyaz etli başka bir balık (parmak şeklinde kesilmiş)
1 ç.kaşığı      Kırmızı Pul Biber
                    Karabiber

Sos için, soya sosunu, dijon hardalını, kekiği, şarap sirkesini ve pul biberi karıştırın.

Levrekleri ve sebzeleri ayrı kaplarda tuzlayın. Tempura pane karışımını soğuk su ile karıştırın, levrekleri ve sebzeleri pane karışımına bulayın. 175?C fritözde çıtırdayana kadar kızartın. Peçete yardımıyla fazla yağından kurtulun. Sos ile servis edin.