ÜRÜNLERİMİZ

TEMPURA BALIKLI SALATA

TEMPURA BALIKLI SALATA

Sos İçin: (2-3 porsiyon salata için)

5 adArpacık soğan

5 ykaşığıCanola veya ayçiçeği yağı

1 çkaşığı Lee Kum Kee Susam Yağı

3 ykaşığıChinkiang Pirinç Sirkesi

2 ykaşığıSu

1 ykaşığıKereviz sapı

1 ykaşığıTaze zencefil

1 ykaşığıKetçap

2 tkaşığı Lee Kum Kee Soya Sosu

1 tkaşığı Bal

1 tkaşığı Limon suyu

1 diş  Sarımsak

Salata Malzemeleri:

100 gr  Balık fileto(kılçıksız-derisiz)

½ subardağı  JFC Tempura Unu

½ su bardağı Soğuk su

1 ykaşığıHavuç(jülyen)

1 ykaşığıSalatalık (jülyen)

1 tutam  Thai World Siyah Susam Tohumu

Sos için tüm malzemeyi blenderda karıştırın. Suyun içinden 1-2 ykaşığı ayırın. Kalan suyu tempura unu ile karıştırın. Balıkları küçük parçalara ayırın ve tuz-biber ile lezzetlendirin. Tempura unu ile elde ettiğiniz bulamaca bandırıp, kızgın derin yağda 1-2 dakika kızartın. Salatanın üzerine balıkları ve sebzeleri yerleştirip, siyah susam tohumunu serpiştirin. Üzerine biraz sos gezdirin ve servis edin.